WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


Reistips
Naast het boeken van Villa Lasata zul je nog een aantal zaken moeten regelen, zoals een vlucht boeken en een huurauto reserveren. Om een goede aansluiting te krijgen met de huurperiode van Villa Lasata, zul je soms een overnachting bij in een hotel of een bed & breakfast willen uitzoeken.

De meeste van onze gasten vliegen. Villa Lasata is prima te bereiken vanaf het vliegveld van Málaga en daarnaast ook vanaf het vliegveld in Sevilla. Enkele dagen Sevilla kan een mooi vertrekpunt of een prima afsluiting van de vakantie zijn. Ook is het mogelijk om vanuit Nederland naar Villa Lasata te rijden. De afstand vanaf Utrecht naar Colmenar is ca. 2.500 km, houd hierbij rekening met 1 of 2 overnachtingen.

Je treft hier reistips om het plannen van de reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze servicepagina's hebben we opgesteld op basis van onze eigen ervaringen en die van onze Nederlandse en Belgische gasten. Wij onderhouden zelf geen zakelijke relaties met deze organisaties die hier genoemd zijn. Wij bemiddelen niet en kunnen niet verantwoordelijk zijn voor de prestatie van deze organisaties. Alles is prima vooraf via het internet te boeken.

Heb je specifieke vragen, mail ons gerust. 

Transavia holiday inn panel Eindhoven Malaga gibralfaro FC Malaga WS_IMG_3777