WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


Ontspanning
Villa Lasata heeft alle ingrediŽnten voor een ontspannen vakantie.

In de villa
De boekenkast  wordt jaarlijks aangevuld met actuele boeken in diverse categorieŽn. We hebben een zeer uitgebreide verzameling DVDís voor alle leeftijdsgroepen. Natuurlijk staan er ook de nodige gezelschapspelen in de kast.
Via de satelliet schotel ontvangen we op de  televisie de belangrijkste Nederlandse en Belgische zenders.
Draadloos internet (wifi) is aanwezig in het gehele huis en op alle terrassen. Neem dus gerust je smartphone, tablet of laptop mee.


Rondom de villa
De ontspanning rondom de villa is gericht op het zwembad en de terrassen. Het grote zwembad ligt beschut en centraal op het hoofdterras met uitzicht op de vallei, waardoor je ongestoord kunt genieten. Onze beheerders zorgen ervoor dat het zwembad
wordt schoongemaakt en de watersamenstelling optimaal is.
Rondom de villa liggen ruime terrassen, met en zonder overkapping, waardoor er altijd een plek te vinden is in zon of schaduw. Alle terrassen zijn voorzien van buitenmeubilair, ligbedden, grote parasols en een eethoek met barbeque.

Er zijn kleine tuinen met cactussen, oleanders, agaves, hibiscussen, druiven en vele andere wilde planten. Afhankelijk van het seizoen kun je genieten van de kleur en geur van de natuur.

Iets verder weg
Vanuit het huis kun je verschillende wandelroutes lopen. Het dorp Colmenar ligt op ca. 8 minuten met de auto. Geniet hier op ťťn van de terassen van een koffie, biertje, glaasje wijn of heerlijke tapas.

In het huis ligt een gastenmap met veel informatie over de directe omgeving en tips voor uitstapjes.


WS_IMG_1534 WS_IMG_1544 WS_IMG_3556 WS_IMG_7493 WS_IMG_8180 WS_IMG_2906 WS_IMG_0658 WS_IMG_1483