WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


Villa Lasata is in 2004 gebouwd in bungalowstijl, waardoor alle ruimtes op de begane grond zijn. De villa heeft een sfeervol ingerichte ruime woonkamer met comfortabele banken, halfopen volledig ingerichte keuken met alle inbouwapparatuur, een gezellige eetkamer, drie tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Alle vertrekken in het huis zijn voorzien van moderne airconditioning voor verwarmen en koelen. Apart van het huis staat nog een gecombineerde badkamer voor bij het zwembad en tevens is dit de wasruimte met wasmachine en droger. Het huis is geschikt voor 2 tot 6 personen.

Vanaf de villa is er een adembenemend uitzicht over de grote vallei van de Axarquía met op de achtergrond de Sierra de Tejeda met de fascinerende bergtop La Marona (2066 meter), waar morgensvroeg de zon op komt met een mooi kleurenspel. Aan de overkant zie je Comares, h
et hoogst gelegen dorp van de Axarquía. De villa ligt zeer beschut in de plooi van een berg. Door het microklimaat, zijn de winters hier zacht en met slechts een beetje zon is het hier al aangenaam.

Privacy en rust zijn optimaal. De villa staat aan een eigen verharde oprijlaan en er is hierdoor geen verkeer langs het huis. Het ruime zwembad is naast de villa gelegen, waar je ongestoord kunt genieten van de zon en het prachtige wijdse uitzicht over de vallei met witte dorpen als Periana en Comares.
Omschrijving
Bekijk de plattegrond van de villa.
Opkomende zon vanaf het terras Uitzicht op zwembad en vallei vanaf patio Lekker zonnen op het terras Terras aan de zijkant, 's Ochtends heerlijk koel. Uitzicht op de tuin en oprijlaan Verlichte zwembad met Comaris in de verte Voorzijde van het huis met terras. Zwembad en overdekt terras