WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


WS_IMG_0570 WS_IMG_1539 WS_IMG_1544 WS_IMG_0658 WS_IMG_5384 WS_IMG_8177 IMG_0694, 2 WS_IMG_1534
Kinderen
Villa Lasata is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden. Het zwembadgebied is omheind met een muur en een balustra (pilarenmuurtje) met afsluitbaar hekje.


Voor de allerkleinsten (0 tot 3 jaar) is er een babybedje, kinderstoel (o.a. complete Stokke TripTrapp), binnen/buitenbox, badje, opblaasbaar zwembadje, babyspeelgoed voor bad, binnen en buiten aanwezig. Verder blender, babyfoon, potje en veel andere zaken. Mail ons voor een uitgebreide lijst.


Voor de jongere kinderen (3 tot 6 jaar) staat er een handig klein tafeltje met stoeltjes en is er veel speelgoed (Lego Duplo en Fisher Price). DVD's voor kinderen en voorleesboeken staan klaar in de kast. Voor het zwembad zijn er zwemvestjes, armbadjes, waterspeelgoed, zoals opblaasmateriaal en drijfstaven.Oudere kinderen (vanaf 6 jaar) kunnen zich buiten prima vermaken in en om het zwembad. Voor binnen is er een grote verzameling spelletjes en gezelschapsspelen, daarnaast een uitgebreide collectie DVD's, stripboeken en jeugdboeken.


Voor de jeugd en familie zijn er gezelschapsspelen en buitenspelen (o.a. dartsspel).