WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


Hotels
Vakantie in Villa Lasata is vooral ontspannen en genieten van het huis en de omgeving. Soms sluit de vliegreis niet helemaal aan op onze beschikbaarheid, soms vertrekt het vliegtuig zeer vroeg in de ochtend en wil je dicht bij het vliegveld overnachten, soms wil je uitgaan in Málaga en daarna in de stad Málaga verblijven.
We kunnen ons voorstellen dat je de schaarse tijd maximaal wilt gebruiken en van het begin tot het einde wilt genieten van datgene wat Villa Lasata en de omgeving te bieden heeft.

Hieronder tref je een aantal overnachtingsmogelijkheden aan in de buurt van Málaga en Colmenar.

Hotels in en om Málaga
•  Holiday Inn Express Málaga Airport.(Málaga). Basis hotel met zakelijke uitstraling. Direct bij de afslag naar het vliegveld.
•  Cortijo Chico.(Alhaurín de la Torre). Modern en sfeervol 4-sterren hotel bij de noordelijke ingang van de luchthaven van Málaga.
•  Parador de Málaga Gibralfaro (Málaga). Prachtig 4-sterren hotel op de top van de berg Gibralfaro, uitkijkend over de stad en de Middellandse Zee.


Hotels in en om Colmenar
•   Hotel El Balcón de Los Montes (Colmenar). Eenvoudig en vriendelijk familiehotel in het centrum van Colmenar.
•   Cortigo Piltraque (Colmenar). Sfeervol luxeus 5 sterrenhotel van Belgische eigenaren. Dit hotel is van alle gemakken voorzien.

Transavia holiday inn panel Eindhoven Malaga gibralfaro FC Malaga WS_IMG_3777