WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


WS_IMG_2885 WS_IMG_3816 WS_IMG_5570 WS_IMG_5954 WS_IMG_1119 WS_IMG_6367 WS_IMG_6452 WS_IMG_6425
Zee en Strand
Op korte afstand van Villa Lasata ligt de Middellandse Zee met de Costa del Sol. Er zijn veel mogelijkheden om naar het strand en de zee te gaan. Het beeld van de Costa del Sol is een enorme drukte met veel mensen op een vierkante meter. Niets is minder waar. De Costa del Sol is afwisselend en biedt voor elk wat wils. Varierend van rustige zandstranden tot woeste rotsen. Van drukke gezellige badplaatsen met veel toeristen tot rustige gebieden waar voornamelijk de locale bevolking naar toe trekt. Het merendeel van deze stranden beschikt over verschillende faciliteiten zoals lifeguards, toiletten, barretjes en watersportmogelijkheden.
Hierna een kleine selectie uit de mogelijkheden. Een kleine greep uit de vele stranden.

Málaga (40 km)
Málaga zelf heeft geen badstrand. Iets buiten de plaats liggen El Palo, Acacias en Pedregalejo. Het strand Pedregalejo of Las Acacias, is een perfect familie strand. Het bestaat uit verschillende zeer goed onderhouden strandjes.

Torre del Mar (42 km)
Torre del Mar heeft een zandstrand over een breedte van 4 km.

Torremolinos (48 km), Benamáldena (53 km) en Fuengirola (63 km)
Deze badplaatsen hebben een lange boulevard stranden met veel restaurants en strandclubs voornamelijk gericht op buitenlandse toeristen.
.
Nerja (60 km)
De stranden van Nerja zijn goed toegankelijk en schoon. Kenmerkend zijn de merenderos, de strandrestaurants. Burriana is een groot, sfeervol zandstrand met vissersbootjes, zonnebedden en traditionele visrestaurants waar 's middags paëlla wordt bereid.

Ook voor liefhebbers van naaktrecreatie is er veel aanbod, zo zijn er officiële nudistenstranden in Málaga, Benalmádena, Nerja en Torre del Mar.