WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


Spaans Leren Flamenco ablas Spaanse klas Spaans Leren 3 Salsa workshop Spaans boek Taalschool
Spaans leren
Vergroot je ervaringen in het mooie Spanje door een verblijf in Villa Lasata te combineren met het volgen van een cursus Spaans. In het dorp Colmenar bevindt zich een taalschool gericht op buitenlanders, daarnaast zijn er veel mogelijkheden in Málaga.

Colmenar
Axalingua is een internationale school gelegen in Colmenar, waar een team van docenten gespecialiseerd is in het lesgeven van Spaans aan buitenlanders. Bij Axalingua leer je op een dynamische en effectieve wijze, daar de lessen volledig in het Spaans worden gegeven. Je kunt een intensieve cursus Spaans volgen tijdens je vakantie, prive-lessen doen, een jaarlijkse cursus of een cursus cultuur en conversatie. Bepaal de combinatie die het beste past en ontdek de voordelen van het leren van Spaans in Spanje.


Málaga
Málaga heeft een aantal  internationaal gerenomeerde taalscholen speciaal gericht op buitenlanders. Scholen zijn er voor zowel jongeren als volwassenen. Noemenswaardig is Cervantes Internacional. Dit instituut biedt verschillende cursussen aan te passen bij jouw niveau om je te verzekeren van succesvol inzicht in de Spaanse taal, terwijl je geniet van het klimaat en de sfeer. Sinds 1986 heeft Cervantes zich toegelegd op het lesgeven van Spaans als vreemde taal aan studenten van over heel de wereld. Zij geloven dat het lesgeven niet alleen in het klaslokaal plaatsvindt, maar in een bredere omgeving met sociale contacten.

In Nederland worden de cursussen gegeven door Instituto Cervantes  in Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Dit instituut heeft een Spaans centrum in het hartje van Utrecht. Naast taalonderwijs richt Instituto Cervantes zich op Spaanse culturele activiteiten in Nederland. Voor wie eenmaal de smaak te pakken is dit zeker interessant.