WebDesign door NetLife B.V. / Copyright © 2019/2020  Villa Lasata / Alle rechten voorbehouden 


Gastenboek Villa Lasata
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, we hebben genoten van jullie prachtige huis, de prachtige omgeving en het mooie uitzicht.
De kinderen vonden de vele spelletjes erg leuk, en wij natuurlijk ook. Ook vonden we het erg leuk dat er zoveel boeken waren. Fijn zo'n compleet huis waarin alles aanwezig is.
We kijken terug op een hele fijne vakantie! 
Nogmaals heel erg bedankt voor alles! 

Jeroen, Patricia, Stijn, Lize en Eva van Haaster
2 april 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

We hebben niet eerder zo’n compleet huis aangetroffen. Het mooiste plekje in de omgeving en op de berg, het beste uitzicht. Je merkt ook aan de inrichting van het terrein en het huis zelf dat overal goed over nagedacht is. We hebben genoten van El Torcal, gewinkeld en musea bezocht in Mαlaga en vooral ook veel gelezen en lekker gegeten. We komen zeker terug!

Rob, Jetty, Olaf en Linde Snippe
30 april 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Voor de 3e keer waren we  in Villa Lasata, nu met onze kinderen van 4 en 2 jaar. En wat hebben we weer genoten. Eindelijk een bezoek gebracht aan het Alhambra. De kinderen wilden het liefst bij het huis blijven met al het speelgoed, de vele boekjes en spelletjes. Zij gaan het erg missen en willen snel terug. Veel dank en tot snel!

Timon, Renate, Jip en Lara
14 mei 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

De communicatie met jullie ging vooraf al super goed, het voelde aan als te goed om waar te zijn (niet de eerste keer dat ik in Spanje huur), maar het blijkt volledig van goede trouw te zijn, dikke pluim voor jullie!  Qua inrichting heb je alles wat je nodig hebt, de keuken was super bevoorraad met alle gerief dat je nodig hebt, kamers waren zeer proper en voldoende handdoeken voor binnen en buiten.  Buiten was ook alles voorzien en het uitzicht was echt fenomenaal. Met een drankje uitkijken op de bergen… we kregen er niet genoeg van!
Dank je wel voor alles.

Brahim en reisgenoten
25 juni 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..
 
Wat hebben we hier mooie herinneringen gemaakt met het gezin. We hebben genoten van de heerlijke rust en het adembenemende uitzicht.

Familie El Mansouri
23 juli 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

We waren nu voor de 5e keer in Villa Lasata, een klein paradijsje. We hebben opnieuw een heerlijke week beleefd met het gezin. We vallen na al die jaren in herhaling: prachtige villa, heerlijk zwembad en formidabel uitzicht. What more can you wish for?
We voelen ons bevoorrecht dat we hier al zoveel weken hebben mogen doorbrengen: hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en op naar bezoek nummer 6!

Theo, Gerlinde, Dee Dee en Bodhie
30 juli 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

De villa was in ιιn woord geweldig, veel ruimte, van alle gemakken voorzien en ligt op een mooie plek met een fantastisch uitzicht
Alles was aanwezig wat je nodig had of zou kunnen hebben; genoeg boeken, spelletjes, dvd's. Maar ook handdoeken om te gebruiken.
Heel erg bedankt dat we in jullie geweldige huis mochten verblijven. Wat een luxe; een heerlijke plek!

Kim & Ron
13 augustus 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Jullie hebben ons door alle goede zorgen een fantastische vakantie ervaring gegeven. We hebben genoten van het huis. De boekenkast was super, wat een leuke diversiteit aan boeken zeg! We hebben leuke uitstapjes gemaakt zoals de Caminito del Rey, de Feria in Malaga, Nerja met zijn mooie grotten en het strand.
Kortom we hebben genoten en waren over alles zeer tevreden.

Familie Tuinenga
27 augustus 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

We waren hier voor de 2e keer en hebben het weer fantastisch gehad in jullie huis. Volop genoten van het zwembad, het uitzicht en het fijne huis.
We komen graag nog een keer terug om te wandelen, want daar was het nu wat warm voor. 


Tina en Rudolf
3 september 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie huis, echt fijn. Privι gelegen, heel goed uitgerust, we misten niets. En alle recente boeken, heerlijk! 
Heel prettig dat er buiten op alle plekken fijne zitjes en stoelen staan om in de schaduw (of zon) te kunnen zitten.
Tot ziens en dank voor jullie betrokkenheid en gastvrijheid!

Bart en Aida
8 oktober 2022

…………………………………………………………………………………………………………………………..